Overzichtstekeningen EHBO- en reddingsmiddelen:

Binnen uw organisatie zijn verschillende EHBO- en reddingsmiddelen aanwezig die regelmatig dienen te worden gecontroleerd en geïnspecteerd. Denk hierbij aan:

Tijdens deze controle is het zaak dat alle, aan onderhoud onderhevige, middelen worden gecontroleerd.

Een overzichtstekening van uw EHBO-middelen kan een nuttige bijdrage leveren bij het correct uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van de EHBO-middelen. In deze overzichtstekening van uw EHBO-middelen staat aangegeven op welke verschillende locaties in een gebouw de diverse EHBO-middelen aanwezig zijn, waardoor effectief gecontroleerd kan worden zonder middelen over te slaan. In de tekening kunnen ook het merk, het type en de productie-/vuldatum worden aangegeven. Tevens kan er uit de tekening een overzicht gegenereerd worden van de aanwezige EHBO-middelen in uw gebouw of bedrijf.

DCAD kan uw organisatie assisteren bij het inventariseren van de EHBO-middelen en opzetten van de overzichtstekening(en) van uw EHBO-middelen.


Neemt u gerust contact op met DCAD voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw organisatie. Klik op de link: contactformulier.


Voorbeeld van een overzichtstekening EHBO- en reddingsmiddelen:


Overzichtstekeningen EHBO- en reddingsmiddelen.pdf Home Diensten Nieuws Werkwijze Portfolio Opdrachtgevers Contact