Overzichtstekeningen Blusmiddelen:

Blus- en brandbestrijdingsmiddelen dienen een jaarlijkse controle en inspectie de ondergaan. Het is van belang dat bij deze controle alle blusmiddelen worden geïnspecteerd. Het kan voorkomen dat bij grote of onoverzichtelijke locaties blusmiddelen over het hoofd worden gezien of vergeten.

Een overzichtstekening van uw blusmiddelen kan een nuttige bijdrage leveren aan het correct uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van de blusmiddelen. In de overzichtstekening van uw blusmiddelen staat aangegeven op welke locaties in het gebouw de diverse blusmiddelen aanwezig zijn. Hierdoor kan effectief gecontroleerd worden zonder blusmiddelen over te slaan. In de tekening kunnen ook het merk, het type en de productie-/vuldatum worden aangegeven. Tevens kan er uit de tekening een overzicht gegenereerd worden van de aanwezige blusmiddelen in uw gebouw of bedrijf.

DCAD kan uw organisatie assisteren bij het inventariseren van de blusmiddelen en opzetten van de overzichtstekening(en) van uw blusmiddelen.

Neemt u gerust contact op met DCAD voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw organisatie. Klik op de link: contactformulier.


Voorbeeld van een overzichtstekening blusmiddelen:Overzichtstekeningen Blusmiddelen.pdf Home Diensten Nieuws Werkwijze Portfolio Opdrachtgevers Contact