Het laatste nieuws van Tekenbureau DCAD.


08 Mei 2018

Marco Diepeveen heeft de basis training Revit MEP gedaan. Deze vijfdaagse training is gevolgd bij Itannex in Almelo.

Revit:

Autodesk Revit is de ontwerpsoftware voor architectuur, civiel, constructief en installatietechniek en is speciaal ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM). De software helpt u bij het vastleggen en analyseren van concepten in een vroeg stadium. Daarna kunnen ze met behulp van documentatie en constructie de ontwerpen beter onderhouden. Geniet van een betere samenwerking en een geïntegreerd bouwontwerpproces door essentiële BIM-gegevens te delen met uw partners.

Revit MEP basis training:

De Revit MEP basis training duurt 5 dagen. U leert een project opzetten (installatietechnisch), vervolgens leert u de installatietechnische onderdelen modelleren. Aan het eind van de cursus kunt u ook werktekeningen genereren. U ontvangt een officieel Autodesk certificaat van deelname.

Inhoud Revit MEP basis training:


DCAD vind het belangrijk om de kennis inzake de CAD programma’s op peil te houden, zodat voldaan kan worden aan de vraag die uit de markt komt. Op dit moment vindt er een omschakeling plaats van de traditionele manier van tekenen in de vorm van plattegronden naar het werken in een model, het zogenaamde BIM.

BIM is een hot item. Maar wat is BIM eigenlijk? Op de site van Itannex staat een uitleg over wat BIM is:


Home Diensten Nieuws Werkwijze Portfolio Opdrachtgevers Contact